Werving en selectie technische profielen: APPRO monteert uw bedrijfssucces

Technisch personeel zoeken: het is méér dan alleen een kwestie van techniek. Gelukkig is er APPRO, uw kantoor voor werving en selectie van technisch personeel.

Ons team is thuis in de technische sector en kent uw industrie tot in de kleinste details. Resultaat? Wij zoeken én vinden de medewerker met de juiste skills en de optimale persoonlijkheid voor uw bedrijf.

Langdurige kwaliteit, dat is ons doel

Onze focus op de technische industrie is belangrijk voor uw bedrijfssucces. APPRO is immers in staat om kandidaten aan te reiken die ervaring hebben in uw sector. Zo vindt u meteen de nieuwe medewerker die u zoekt: gemotiveerd en met de nodige expertise.

U hoeft minder te investeren in de opstart van uw nieuwe kracht. Bovendien blijkt uit onderzoek dat een kandidaat van APPRO minder afwezig is én langer bij uw bedrijf aan de slag blijft. Win-win voor iedereen, dus.

Technisch personeel gezocht: wat houdt dat in?

We willen uw opdracht uitvoeren zodat u volledig tevreden bent. En daarvoor moeten we u leren kennen. U selecteert uw nieuwe medewerker immers niet alleen op zijn competenties, maar ook op het karakter.

U wilt dat uw nieuwe aanwinst goed in het team past – maar ook binnen uw bedrijfscultuur.

Maatwerk in werving en selectie

Om écht maatwerk te kunnen leveren in werving en selectie, is het essentieel dat we uw onderneming goed begrijpen en kennen.

  • Bent u een groot of klein bedrijf?
  • Bent u een holding of een beperkt familiebedrijf?
  • Hoe ziet uw huidige team eruit?
  • Wat verwacht u precies van uw nieuwe medewerker?
  • Welke competenties zijn essentieel?

Werving en selectie technische medewerkers

Of u nu een nieuwe manager zoekt voor dat complexe project of een magazijnier die uw stock op orde zet, APPRO vindt de geknipte profielen voor elke functie.

Klaar om uw bedrijf te injecteren met een nieuwe dosis technisch talent? Doe een beroep op APPRO voor de werving van uw nieuwe technische medewerkers. Ons team neemt alles voor z’n rekening – van de eerste advertentie tot de laatste letter van het contract. Parttime of fulltime, tijdelijk of vast? Alles is mogelijk.

Informeer naar de mogelijkheden.