Personeel werven en selecteren voor de autosector, logistieke sector en de technische sector

U zoekt nieuwe medewerkers voor uw bedrijf in automotive, de logistieke of technische sector? Vertrouw dan op APPRO voor het zoeken én vinden van het juiste talent voor uw job.

Ons kantoor specialiseert zich in werving en selectie, met een solide focus op de autosector, logistiek en technische industrie. Talloze klanten kloppen aan bij APPRO voor kandidaten die écht passen in hun onderneming.

Werving en selectie: een zorgvuldig proces

Om de meest geschikte kandidaat voor uw vrijstaande functie te vinden, gaan we niet over één nacht ijs. We kijken dan ook verder dan het cv en brengen verschillende variabelen in rekening. Altijd met één doel: u de kandidaat bezorgen die perfect aansluit bij de cultuur, de missie en de strategie van uw bedrijf.

appro-werving-en-selectie

Waar houden we rekening mee?

  • de ervaring, competenties en diploma’s
  • hoe de kandidaat functioneert in team
  • hoe snel een mogelijke medewerker kan bijleren en zich kan inwerken
  • hoe iemand omgaat met hiërarchie

Voordelen van personeel werven met APPRO

Om kort te zijn: een bijzonder hoge kans op een medewerker die over de juiste competenties beschikt én op het gebied van persoonlijkheid mooi in uw bedrijfscultuur past. Die aanpak zorgt voor gelukkigere werknemers en tevreden werkgevers. Het beste bewijs? Kandidaten die aan de slag gaan via APPRO zijn minder afwezig én blijven langer aan de slag.

Dankzij onze specialisatie in enkele kernsectoren – automotive, logistics en technische industrie – weten we goed wat de verwachtingen en pijnpunten van onze klanten en kandidaten zijn. Een gerichte werving en selectie is dan ook gegarandeerd.

 

Wat betekent werving? De perfecte match.

Werving en selectie zijn geen kwestie van quick wins. Het draait om duurzame kwaliteit, het uitbouwen van langdurige relaties en het aangaan van een werkrelatie die zijn vruchten afwerpt voor beide partijen.

Daarom schetsen we altijd een totaalplaatje van een kandidaat. We hebben u immers niks te verkopen. We vertellen u eerlijk wat de sterke punten zijn en waar de uitdagingen zich situeren. Vinden we de geschikte kandidaat niet? Dan aarzelen we niet om u dat te vertellen. Want eerlijk duurt het langst.

Benieuwd naar onze aanpak in werving en selectie?