Jobs in sales? APPRO zoekt jou!

Sales vacatures en sales medewerkers: de match moét kloppen. Daarom investeert APPRO zwaar in het vinden van de juiste salesprofielen voor elke sales job in automotive. Jouw ervaring en motivatie staan centraal.

Onze klanten, voornamelijk actief in de autosector, weten dat wij de salesmedewerker leveren die perfect geknipt is voor hun sales vacature.

Sales werving

Het aanbod aan sales jobs in automotive bij APPRO is bijzonder divers. Van vacatures voor vertegenwoordigers tot commerciële binnendienstmedewerkers, van jobs voor callcentermedewerkers tot toonbankverkopers. Dankzij onze expertise in werving en selectie neemt het commerciële succes van onze klanten een hoge vlucht.

Dus vertel ons: welk sales talent heb jij in petto voor je toekomstige werkgever? Ons team brengt je in contact met dynamische bedrijven in jouw buurt, die voor de invulling van hun boeiende sales vacatures vertrouwen op APPRO.

Sales job automotive gezocht: tijdelijk of vast?

Er zijn veel sales jobs in omloop – maar welke vacature sales past nu écht bij jou? Daarvoor kijken we naar jouw ervaring, je motivatie, je drive én jouw voorkeuren. Die leggen we naast de vereisten van onze opdrachtgevers, die we van naaldje tot draadje kennen.

Ook belangrijk: de cultuur waarin jij als sales medewerker terecht komt. Want als je jezelf engageert voor een sales job, willen we dat het een succes wordt voor beide partijen.

APPRO biedt sales vacatures in verschillende vormen:

  • sales vacature optie vast werk
  • sales vacature vast werk
  • tijdelijke sales job (bijvoorbeeld voor het autosalon)
  • studentenjob in sales

We zoeken gedreven salesmedewerkers, maar ook salesmanagers die met hun kennis de bedrijven van onze klanten willen laten groeien.

Kortom, jij zoekt naar de sales vacature in automotive waarvan je altijd al gedroomd hebt, APPRO bezorgt jou de sales job die bij je past. Stuur jouw cv door en ontdek onze manier van werken!