Personeel werven binnen de logistiek en transport

Voor uw bedrijf in transport en logistiek nieuwe medewerkers zoeken? Daar zorgt APPRO voor. Want wij weten dat u profielen zoekt die de handen uit de mouwen willen steken om dingen in beweging te zetten.

In onze database met ervaren en gemotiveerde professionals schuilt vast het profiel dat uw bedrijf sterker maakt.

APPRO: werving en selectie logistieke sector

APPRO is thuis in logistiek. Ons kantoor is dan ook gericht gespecialiseerd in werving en selectie voor logistieke bedrijven. We kennen de sector van naadje tot draadje. En stellen enkel kandidaten voor die ook écht beantwoorden aan uw verwachtingen.

Maar misschien nog belangrijker: we zoeken de medewerker die volledig past binnen het team én uw bedrijfscultuur. Want ook dat is een voorwaarde voor succes op lange termijn. We zetten dan ook voluit in op doordachte werving – en niet op snelle oplossingen.

Logistieke vacatures APPRO

U kiest voor werving en selectie voor APPRO? Dan bent u zeker van een grondig en logisch wervingsproces. Eerst en vooral willen we weten wie u bent en waar uw bedrijf voor staat.

  • Bent u een groot of klein bedrijf?
  • Bent u een holding of een kleine kmo?
  • Hoe ziet uw huidige team eruit?
  • Wat verwacht u precies van uw nieuwe medewerker?
  • Welke competenties zijn essentieel?

Alleen op die manier kunnen we de juiste match vinden op inhoudelijk én persoonlijk gebied. Ons doel is steeds hetzelfde: een langdurige samenwerking opstarten die beide partijen – u én de kandidaat – volledig tevreden stemt.

Werving personeel logistiek

APPRO voert werving en selectie uit voor logistieke bedrijven die voluit willen inzetten op talent. Parttime of fulltime, tijdelijk of vast? U bepaalt uiteraard zelf in welke formule u wilt aanwerven. Wij zoeken en vinden de optimale kandidaat.

Dat doen we op alle denkbare niveaus. Van managementprofielen tot technische medewerkers en magazijniers, dankzij onze gespecialiseerde aanpak in werving en selectie voor logistics, hebben we een ruime waaier aan ervaren profielen in huis.

Probeer het zelf uit: contacteer APPRO voor een vrijblijvend gesprek!