Technische bedrijven vertrouwen op de knowhow van APPRO – en jij?

De juiste werkgever vinden die aansluit bij jouw technisch profiel is een hele uitdaging, toch? Wel, bij APPRO doen we het werk voor jou.

Ons team zoekt de geknipte job in techniek op basis van jouw ervaring, profiel en competenties. Zo kan je snel aan de slag – vaak met een optie op vast werk – bij een bedrijf waar jij je goed bij voelt. In een functie waarin je jouw talent volledig kan ontplooien.

Jouw job, technische sector: we sleutelen tot het goed zit!

Het zijn de techniekers die alles gesmeerd doen lopen – en dat beseffen bedrijven maar al te goed. Daarom zoeken ze intensief naar technische profielen en bieden ze technische jobs niet aan iedereen aan.

Bij APPRO koppelen we de juiste expertise aan de juiste technische vacature. We werken niet snel-snel en stellen alleen technische vacatures voor die jou op het lijf geschreven zijn. Daarbij houden we rekening met jouw profiel, maar ook met de cultuur van het bedrijf én de regio .

Technische vacatures

Bedrijven in de technische sector zoeken non-stop naar de juiste mensen op alle niveaus. Koeltechnieker, servicetechnieker of onderhoudstechnieker? Jobs die de nodige kennis en absoluut vakmanschap vereisen. Maar ook de hogere technische jobs vullen we bij APPRO in. Daarom zijn we voor klanten in de technische sector steeds op zoek naar:

  • arbeiders
  • uitvoerende bedienden
  • leidinggevenden
  • managementprofielen

Job techniek: de primeur is voor jou

De boeiendste vacature techniek voorgesteld krijgen nog vóór iemand anders er weet van heeft? Met APPRO kan het. Want dankzij ons netwerk in de technische sector zijn we vaak op de hoogte van nieuwe aanwervingen nog voor de vacature bekend wordt gemaakt.

Jij krijgt dus de primeur voor de meest uitdagende én geschikte technische jobs in Antwerpen, Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen.

Kortom, de beste job in techniek ligt bij ons op je te wachten. Stuur ons nu jouw cv en ontdek meer!