Investeer in het juiste menselijk kapitaal met APPRO

APPRO specialiseert zich in het koppelen van talentrijke profielen aan ambitieuze bedrijven in de automotive, logistieke en de technische industrie.

In 1986 runde Marianne Van de Laak een logistiek bedrijf en leidde het naar stevige successen. Het groeide uit tot een belangrijke speler op de Belgische markt en Marianne bleef de HR-afdeling onder haar hoede houden. In 2007 richtte ze APPRO op, een mooi vervolg op een sterk uitgebouwde carrière en haar logistieke ervaring.

In 2023 werd APPRO overgenomen en werd Trui Op de Beeck de nieuwe General Manager. Van Senior Recruiter tot leidinggevende met een zeer goede kennis van de technische industrie, zowel aan de zijde van kandidaten als van klanten, is de continuïteit en kwaliteit van onze dienstverlening gegarandeerd.

 

APPRO geeft een antwoord op HR-uitdagingen in de sector

APPRO wil een antwoord bieden op de kopzorgen die heersen in de sector: waar vind ik betrouwbare, ervaren, geschikte én gemotiveerde medewerkers. We helpen u aan sterke profielen op elk niveau – van managers en bedienden tot verantwoordelijken en geschoolde arbeiders.

Meer weten over onze aanpak in HR, werving en selectie?