APPRO, talent voor uw bedrijf

Uw bedrijf verdient de juiste mensen. Alleen zo kunt u duurzaam groeien en strategisch evolueren in uw sector.

APPRO biedt een gespecialiseerde service in werving en selectie voor ondernemingen in:

  • automotive
  • logistics, distributie en transport
  • technische sector

Dat zeggen we niet zomaar. Want deze specialisatie houdt voor u enkele belangrijke voordelen in. Ons team richt zich specifiek op uw sector, waardoor we optimale profielen kunnen koppelen aan uw vacature.

Talentvolle werknemers

De war on talent is opnieuw losgebarsten, nu de economie opnieuw aangroeit. Daarom vertrouwt u best op een partner die thuis is in uw sector en die met zorg de meest gedreven en ervaren kandidaten voor uw job vindt en selecteert. Dat gaat verder dan kijken naar het curriculum vitae.

Duurzaam werven en selecteren voor de autosector, logistieke sector en technische sector draait ook om het koppelen van persoonlijkheden aan uw bedrijfscultuur. Mensen die gemotiveerd zijn om het beste uit zichzelf te halen op lange termijn, zodat uw onderneming kan bloeien.

We bieden u enkele kernprincipes die u een vlot verloop én een optimaal resultaat garanderen.

  • Sterk gespecialiseerd, korte lijnen

Een gespecialiseerd en flexibel team dat zich helemaal richt op de noden van uw bedrijf? Check! APPRO houdt het bewust kleinschalig, zodat elke aanvraag tot in de details opgevolgd kan worden door uw vaste contactpersoon. Bovendien bieden we een ruime ervaring en een mooi palmares in de automotive, logistieke en technische sector. We kennen uw werkveld vanbinnen en vanbuiten en gaan vér voor onze klanten.

  • Kwaliteit: de sleutel tot succes

De vaardigheden van uw nieuwe werknemer moeten aansluiten bij wat u zoekt – dat spreekt voor zich. Maar bij APPRO kennen we onze kandidaten en weten we perfect welk profiel bij uw bedrijf zou passen. We mikken altijd op langdurige plaatsingen. Geen snel-snel oplossing, maar een duurzame match tussen uw onderneming en uw nieuwe teamlid – zowel op het gebied van competenties als voor wat betreft karakter en persoonlijkheid. Dat loont, want onze kandidaten zijn minder vaak afwezig én blijven langer aan de slag dan bij andere kantoren.

  • Full-service, all-in aanpak

Managementprofielen nodig die maar moeizaam te vinden zijn of technische medewerkers die flexibel en vlot de baan op kunnen? Bij APPRO zitten ze allemaal in de database. We koppelen het optimale talent dan ook vlot aan uw vrijstaande vacature, ongeacht de positie binnen uw bedrijf.

Tijd voor een gesprek over uw zoektocht naar talent? Kies voor werving en selectie in automotive, technics of logistics voor APPRO.