Apply job

Maximum file size: 20MB

Hoe bent u op onze website gekomen? *
privacy *

Solliciteer nu en vind de perfecte job in automotive of distributie

Vacature automotive of job in de transportsector gezocht? APPRO heeft alles in huis voor jouw carrière. Wij kiezen voor werving en selectie op maat jouw maat. Want de perfecte match vinden, daar draait het om.

Stuur snel je cv door met onze handige online tool!

Het juiste profiel, met hart en ziel

Kwaliteit is onze prioriteit. Geen snel-snel plaatsing van profielen. Maar de juiste mensen op de juiste plaats. Om dat te bereiken, zetten we voluit in op:

  • Resultaat: we gaan voor langdurige plaatsingen met duurzame werkzekerheid. 97% van onze vacatures zijn voor (optie) vast!
  • Het juiste bedrijf: onze ruime kennis van de sector garandeert je een werkgever die bij je past. Je komt terecht in een cultuur die aansluit bij jouw verwachtingen.
  • Primeurs: goeie contacten in de industrie zorgen voor niet te missen primeurs. APPRO bezorgt je al boeiende vacatures nog vóór ze open op de jobmarkt komen.
  • Maatwerk: géén vacatures die niet bij je passen, wél jobs die aansluiten bij jouw profiel, ambitie en ervaring.
  • Grondige follow-up: ons team regelt alles voor jou – van de eerste afspraak tot een 100% sluitende administratie.
  • Vaste contactpersoon: bij Appro krijg je een vast contactpersoon die je begeleidt van je eerste gesprek tot je vast contract.
  • Efficiëntie: geen zin om zelf werk te maken van je sollicitatie? Bij APPRO krijg je snel en eenvoudig toegang tot meerdere geschikte werkgevers. Sollicitatiegesprekken plannen was nog nooit zo gemakkelijk.

Bovendien luisteren we écht naar je. Gaan we aan de slag op basis van jouw aanwijzingen en verwachtingen. Zodat we je enkel jobaanbiedingen doen waar jij én je toekomstige werkgever zich goed bij voelen.

Meer weten? Bekijk onze vacatures of stuur spontaan je cv naar ons door!