Investeer in het juiste menselijk kapitaal met APPRO

APPRO specialiseert zich in het koppelen van talentrijke profielen aan ambitieuze bedrijven in automotive, de logistieke sector en de technische industrie. Waarom precies dié sectoren, vraagt u? Wel, daarvoor moeten we kijken naar de carrière van onze oprichter en zaakvoerster, Marianne van de Laak.

In 1986 richtte zij een logistiek bedrijf op en leidde het naar stevige successen. Het groeide uit tot een belangrijke speler op de Belgische markt en Marianne bleef de HR-afdeling onder haar hoede houden. Waarom? Omdat het menselijk kapitaal een bedrijf maakt – of kraakt. Toen al was de war on talent in volle stevigheid losgebroken. En de juiste profielen lieten zich niet makkelijk strikken.

Ook bij Disor – nadien Colfridis – bouwde Marianne een sterke carrière uit en bouwde ze haar logistieke ervaring sterk uit.

Mensen werven en selecteren is een uitdaging

In 1999 was het tijd voor andere horizonten en schakelde Marianne over op consultancy en auditing in de logistieke wereld. Maar ook talloze garage- en carrosseriebedrijven deden hun voordeel met haar kennis en expertise. Ze merkte al snel dat ook in deze sector het vinden van het juiste talent een moeizame opdracht was.

Daarom richtte Marianne in 2007 APPRO op.

APPRO geeft een antwoord op HR-uitdagingen in de sector

APPRO wil een antwoord bieden op de kopzorgen die heersen in de sector: waar vind ik betrouwbare, ervaren, geschikte én gemotiveerde medewerkers. We helpen u aan knappe profielen op elk niveau – van managers en bedienden tot verantwoordelijken en geschoolde arbeiders.

Ook voor HR-oplossingen kunt u bij APPRO terecht. Want het bewaken van uw menselijke kapitaal is een opdracht die uw volle aandacht verdient. En daar zorgen we voor.

Meer weten over onze aanpak in HR, werving en selectie?

appro-waarom-appro2